top of page
Tandheelkunde Woudvaart_edited_edited.jpg
Woudvaart website wave 3.png

Het team van 

Damwoude

 
 
Bovenkant
Onze medewerkers

Het team van Tandheelkunde Damwoude heeft jarenlange ervaring en is zeer deskundig op het gebied van tandheelkunde. Onze kleinschalige praktijk met ervaren teamleden levert de best mogelijke tandheelkundige zorg in Damwoude en omgeving, en juist door die kleinschaligheid blijft het contact altijd persoonlijk, wel zo fijn. 

 

Om de kwaliteit van onze zorg te garanderen laten wij ons jaarlijks bijscholen om up-to-date te blijven met de laatste ontwikkelingen. Maak kennis met ons team en ervaar wat wij voor u kunnen betekenen. Tot ziens in onze praktijk!

Msc. G. Marska

Msc. G. Marska

Tandarts & Orthodontie

BIG-Nummer: 39909259502

Grazyna Marska is naast algemeen Tandarts ook Tandarts voor Orthodontie en Kindertandarts

A. Antipova

A. Antipova

Tandheelkundig medewerker

▪︎

Ik ben Anastasiia Antipova. Ik heb Tandheelkunde gestudeerd in Oekraine. Sinds April 2022 ben ik werkzaam bij Tandartspraktijk de Woudvaart. Het werken in een team vind ik heel erg leuk! Ik ben behulpzaam en wil graag de behandeling zo prettig mogelijk laten verlopen. Ook behandel ik graag kinderen. Ik ben werkzaam op de dinsdag, woensdag, donderdag en de vrijdagen.

Rianne Bruining

Rianne Bruining

Tandartsassistente i.o.

▪︎

Ik ben Rianne Bruining- van der Velde. Met veel plezier doe ik de opleiding tot tandartsassistente. Ik werk op maandag en donderdag in Dokkum en op de woensdagen ben ik in Damwoude te vinden. Ik vind het erg leuk om met mensen te werken en dat zij tevreden naar huis gaan.

Msc. A. Pajor-Straatsma

Msc. A. Pajor-Straatsma

Tandarts

BIG-Nummer: 9926776102

Tandarts Pajor is in 2013 begonnen aan haar studie Tandheelkunde en is in 2018 als Tandarts afgestudeerd.
Haar opgedane kennis en moderne inzichten op het gebied van Tandheelkunde gebruikt ze in de dagelijkse praktijk. Ze heeft passie voor digitale tandheelkunde waardoor ze vaak de nieuwste scan technologie gebruikt tijdens haar werkzaamheden.

Mevr. P. Meinema

Mevr. P. Meinema

Preventie- tandartsassistente

▪︎

Mijn naam is Petra Meinema. Werkzaam bij Tandartspraktijk de Woudvaart sinds 2018. Het leuke aan mijn werk vind ik patiënten goed begeleiden tijdens de behandeling.

Mevr. J. Schuil

Mevr. J. Schuil

Mondhygieniste

▪︎

Mijn naam is Judith Schuil en ben sinds 2009 werkzaam als mondhygiëniste.
Ik heb de opleiding voltooid aan de Hanze Hogeschool te Groningen.
Onze specialisatie is het behandelen van ontstoken tandvlees maar ook preventie ( het voorkomen) staat hoog in het vaandel.

M. de Boer

M. de Boer

Tandartsassistente

▪︎

Mijn naam is Myrthe de Boer en sinds februari volg ik de opleiding voor tandartsassistente in Leeuwarden. Ik werk als stagiaire 3 dagen bij Tandartspraktijk de Woudvaart in Dokkum. Implantologie lijkt me erg interessant. Daarnaast hou ik van reizen en ben ik elke week in de sportschool te vinden!

Werken bij Tandheelkunde Damwoude?
bottom of page