top of page
Inlay & Onlay bij Tandheelkunde Damwoude
Bovenkant
Woudvaart website wave 3.png
Inlay & Onlay Tandheelkunde De Loten Sneek

Inlay & Onlay

 
 
Over

De eerste en beste keus voor de grotere “vulling“ in de kiezen

Over inlays & onlays

Wanneer uw kies beschadigd is aan meerdere vlakken dan is een vulling niet meer de beste keuze voor een restauratie. Porseleinen inlays en onlays komen nu in aanmerking.

 

Een inlay is een restauratie die in het kauwvlak van de kies geplaatst wordt.  Een onlay is net wat groter en valt deels over de kies heen waardoor ook de knobbels van de kiezen hersteld kunnen worden, mocht dat nodig zijn.

INLAY, ONLAY, KROON, tandheelkunde Damwoude
Stappenplan

Het stappenplan

Voordelen

Voordelen van inlays en onlays

CEREC® Technologie

‘het vervaardigen van restauratieve elementen (kroon, brug, inlay, onlay, facing) in één behandeling’

Met behulp van de nieuwste CEREC CAD/CAM-technieken is het mogelijk om in één behandeling een perfect passende kroon, brug, inlay, onlay of facing te ontwikkelen en te plaatsen. CEREC is een afkorting voor Chairside Economical Restoration of Esthetic Ceramics en betekent letterlijk het reconstrueren van tandelementen die gerestaureerd dienen te worden. CAD/CAM staat voor Computer Aided Manufacturing/Computer Aided Design en komt erop neer dat de tandconstructie softwarematig wordt ontwikkeld. Met behulp van deze CEREC-technieken kunnen wij u voordat het restauratieve element wordt ontwikkeld, al laten zien hoe uw gebit eruit gaat zien met de restauratie al geplaatst. Op deze manier kunnen wij uw verwachtingen managen en waar nodig bijstellen.

Veelgestelde vragen

FAQ
Kosten

De kosten van deze behandeling

Hieronder staan de kosten die kunnen worden gerekend bij een behandeling. De kosten geven een indicatie wat bepaalde elementen van de behandeling kosten echter, hangt het af van de precieze behandeling, op maat per patiënt, wat de totale kosten zullen inhouden. Uw behandelend tandarts/mondhygiënist stelt u op de hoogte van de kosten van de behandeling.

Code
M/T*
Prestaties
Tarief
Contact
bottom of page